Sistemul de policlinici private

Propuneri privind elaborarea noului proiect legislativ privind organizarea si functionarea sistemului sanitar si pentru revizuirea pachetului de servicii de baza acordat asigurarilor.

Sistemul de policlinici private

Mesajde irinelena » 06 Oct 2012, 10:19

Buna ziua,

Clinicile private sunt binevenite si recunosc ca ma numar printre pacientii unora dintre acestea. Propunerea mea este de a avea un control asupra acestora, si o evaluare a actului medical, intrucat este inadmisibil sa mergi la medicul specialist sa platesti minim 100 ron numai pentru a primi o trimitere la analize, iar apoi pentru citirea acestora acelasi tarif de consultatie.

Nu as vrea sa fiu apostrofata pentru ca aleg clinicile private sau pentru ca nu fac reclamatie atunci cand sunt nemultumita. Acestea sunt actiuni individuale care pot avea un ecou, insa cred ca este cazul sa avem clarificari ale notiunilor actelor medicale pe care le platim. Notiunea de consultatie nu este deloc clara, si ar trebui sa aiba un continut mult mai complex, cuprinzand atat discutia preliminara cu pacientul si trimiteri la analize, cat si interpretarea acestora si alegerea schemei de tratament. De asemenea, revenirea dupa tratament nu ar trebui sa insemne o noua consultatie intrucat se prespune ca diagnosticul a fost pus - cel mult este vorba de reevaluarea starii pacientului in urma instituirii tratamentului.

Cu stima,
irinelena
 
Mesaje: 1
Membru din: 06 Oct 2012, 10:09

Re: Sistemul de policlinici private

Mesajde ara » 03 Noi 2012, 17:21

si cheltuielile ptr intretinerea unui cabinet privat este mare :o
ara
 
Mesaje: 1
Membru din: 12 Mai 2012, 11:54


Înapoi la Propuneri pentru Reforma in sanatate ale participantilor la FORUM

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron